Proizvodnja rasvjetnih tijela za javnu rasvjetu

gyar

Temeljnu djelatnost naše tvrtke čini proizvodnja LED opreme za potrebe javne rasvjete i javnih površina. Proizvodnja se vrši u hali koja je puštena u rad 2013. godine. Trenutačno proizvodimo 8 vrsta rasvjetnih tijela ali planiramo dalje razvijati asortiman proizvoda. Zadovoljstvo naših kupaca pokazuje i činjenica kako su povratne informacije izuzetno pozitivne i broj narudžbi je u stalnom porastu. Zahvaljujući novoj tehnologiji, postiže se ušteda energije od 40-70% u odnosu na rasvjetna tijela koja su ranije korištena za potrebe javne rasvjete.

Poslovna filozofija tvrtke MEZEI-VILL LIGHTING je proizvodnja efikasnih, kvalitetnih rasvjetnih tijela uz uporabu najmanje moguće količine energije.

 

termekek

Proizvodi

Proizvodi posjeduju sve dozvole koje su neophodne za primjenu na području javne rasvjete. 2015. godine rasvjetno tijelo STRIKE dobilo je certifikat ENEC. Ova tehnologija omogućava uštedu od 40-70% energije, što znači, kako se može računati povrat investicije od 8-12 godina. Pored toga, proizvod ima mnoge druge prednosti, osim uštede energije. Smanjuje svjetlosne prljavštine, proizvodnja ugljičnih dioksida je minimalna, a sama svjetlost povoljno utječe na ljude. Posjeduju vrhunsku tehnologiju.

Posjeduju aluminijumsko lijevano kućište sa UV stabiliziranim polikarbonatom, bojom za razlaganje topline, kontinuiranim izjednačavanjem tlaka, bez zrcala i sa lećama koje usmjeravaju svjetlost. Pored toga, specijalni dijelovi dokazuju specifičnost rasvjetnih tijela. Lampe posjeduju ventile za izjednačavanje tlaka. Postoji mogućnost montiranja inteligentnih daljinskih upravljača koji pomažu u nadzoru i održavanju rasvjetnih tijela. Rasvjetna tijela u potpunosti odgovaraju uvjetima Europskih direktiva, te posjeduju certifikat akreditirane laboratorije i TUV certifikat. U skladu su sa standardima za javne rasvjete Europske unije.

Opredjeljenje tvrtke dokazuje i činjenica kako je 2013. godine izgradila vlastitu proizvodnu jedinicu u kojoj se vrši proizvodnja. Godišnje imamo mogućnost proizvodnje 160 000 komada rasvjetnih tijela u jednoj smjeni, koja će se uskoro povećati zbog povećanja broja narudžbi.

Tvornica je opremljena strojevima vrhunske tehnologije i na taj način se osigurava kvalitetan rad.

Do današnjeg dana tvrtka je izvršila modernizaciju mnogih domaćih i stranih općina uz ugradnju svojih LED rasvjetnih tijela.

Vršimo kompletnu modernizaciju javne rasvjete od projektiranja, preko proizvodnje i izgradnje, skroz do održavanja. Velika je prednost što za vlastita rasvjetna tijela tvrtka preuzima100%-nu odgovornost i pruža jamstvo od 10 godina.

 

Imate pitanja?

Mi ćemo Vam pomoći! Zovite nas bez ustručavanja!