Proizvodi tvrtke MEZEI-VILL LIGHTING

Zahvaljujemo se što ste pokazali zainteresiranost za rasvjetna tijela LED tehnologije koja je razvijena u Mađarskoj i proizvedena pod nazivom MEZEI-VILL LIGHTING.

Rasvjetna tijela tvrtke MEZEI-VILL LIGHTING za osvjetljavanje javnih površina, parkova, dekorativne rasvjete i osvjetljavanje hala, primjenjujući najnoviju tehnologiju uz najefikasniju uporabu električne energije, osvjetljavaju uz maximalnu jačinu svjetlosti uz minimalno održavanje.

Svako rasvjetno tijelo razvijeno i proizvedeno u Mađarskoj, posjeduje elektronsko napajanje specijalizirano za potrebe mreže za javnu rasvjetu i rasvjetu na javnim površinama. Optički sustav izuzetno efikasno usmjerava svjetlo na površinu koja se osvjetljava. Dizajn rasvjetnih tijela jedinstven je na tržištu. Primjenjujući načelo „manje je nekad više” program Minimal Design osigurava primjenu rasvjetnih tijela na najrazličitijim mjestima i okolnostima. Aluminijumsko kućište i tijelo domaće proizvodnje izdržaće mehaničke utjecaje koji se javljaju na javnim površinama pružajući na ovaj način dugoročni vijek trajanja rasvjetnih tijela.

Naša tvrtka posjeduje višegodišnje iskustvo na području elektro-industrije, tehnologije rasvjete i proizvodnje što dokazuju projekti koji su završeni tijekom naših aktivnosti.

Filozofija tvrtke MEZEI-VILL LIGHTING: stvaranje rasvjetnih tijela visoke kvalitete i tehničke razine uz uporabu što je moguće manje energije. Temeljni cilj nam je udovoljiti potrebama kupaca na njihovo maximalno zadovoljstvo.  

 

Razvoj

Razvoj

Najveću pozornost naša tvrtka posvjećuje kontinuiranom razvoju proizvoda. Ekipa za razvoj proizvoda optimalizaciju nacrta prototipova vrši pomoću najmodernijih softvera za toplinsku simulaciju, optiku i tehnologiju rasvjete. Prije proizvodnje rasvjetna tijela testiramo prvo pod laboratorijskim uvjetima, a nakon toga u stvarnim vremenskim i mrežnim uvjetima. Temeljem ovako stječenog iskustva u suradnji sa inženjerima dobavljača rezervnih dijelova formiramo konačni proizvod za proizvodnju. Tijekom razvoja naših proizvoda u obzir uzimamo potrebe izvođača i korisnika pridržavajući se standarda i propisa EU i Mađarske.

Dizajn

Dizajn

Tehnički izgled rasvjetnih tijela zahtijevao je nove puteve i zbog toga su naši dizajneri raskinuli sa tradicionalnim oblicima rasvjetnih tijela. Jednostavna linija proizvodnog programa bez problema se uklapa u bilo koje građevinsko okruženje. Oprema koja se nalazi u minimalističkom obliku jedinstvena je na tržištu i bez velike upadljivosti obavlja svoj zadatak.

Proizvodnja

Proizvodnja

Rasvjetna tijela se proizvode u tvornici u Mađarskoj u mjestu Berettyoujfalu. Rezervne dijelove i sirovinu uglavnom kupujemo od mađarskih dobavljača. Proizvodnja se vrši u hali veličine 3.500 m2 na najmodernijim strojevima. Na ovom mjestu se radi proizvodnja i montiranje. Trenutačni godišnji kapacitet proizvodnje je160 000 kom. rasvjetnih tijela ukoliko se radi u jednoj smjeni, međutim zbog povećanja izvoznih kapaciteta kontinuirano povećavamo kapacitet tvornice.

Iizvođenje radova

Iizvođenje radova

Ne samo što razvijamo, projektiramo i proizvodimo rasvjetna tijela nego vršimo i kompletnu modernizaciju osvjetljenja sa održavanjem. Dovoljan broj godina provedenih na području javne rasvjete bilo je dovoljno za stvaranje stručnog iskustva visoke kvalitete. reference su nabolji pokazatelji kako radimo dobar posao. Za poslove montiranja posjedujemo najmoderniju opremu. LED rasvjetna tijela vlastite proizvodnje ugradili smo već u mađarskim, hrvatskim i rumunjskim naseljima ii trenutačno vodimo poslove modernizacije na ovim područjima.

Kontrola kakvoće

Kontrola kakvoće

Za proizvodnju kvalitetnog proizvoda neophodno je posjedovati odgovarajući sustav za provjeru i kontrolu kakvoće. Zbog toga trebamo obratiti pozornost na kakvoću naših proizvoda. Cilj nam je dostići razinu od nula postotka greške i zato kontinuirano kontroliramo i naše dobavljače i svaki naš proizvod tvornicu napušta tek nakon detaljnog testiranja.

Podrška kupcima

Podrška kupcima

Kontinuirano pratimo potrebe kupaca. Specijalne zahtjeve tretiramo fleksibilno jer želimo da nam kupci budu zadovoljni. Za rasvjetna tijela izradili smo sustav za pružanje potpore koji će osigurati pomoć u projektiranju, izračunu povrata.

Imate pitanja?

Mi ćemo Vam pomoći! Zovite nas bez ustručavanja!