Mezei-Vill Kft.

Tvrtka MEZEI-VILL. Kft. je svoje poslovanje započela kao obiteljska tvrtka Tvrtka je utemeljena radi ostvarenja dugoročnih strateških ciljeva koji se temelje na vlastitim vrijednostima i mogućnostima koje pružaju domaći i svjetski trendovi. Zahvaljujući sve većem broju djelatnosti i resursima. tvrtka je postala sve značajniji sudionik tržišta elektroindustrije.

Tvrtka već više desetljeća vrši izgradnju postrojenja srednjeg i visokog napona, postavljanje sustava za prijenos energije, izgradnju transformatorskih stanica, modernizaciju javne rasvjete općina, te pregled i kontrolu mjerenja jačine svjetlosti, standarda, zaštite od udara groma, protupožarnu zaštitu, montiranje elektrosigurnosne tehnike, proizvodnju upravljačkih ormara, izvođenje investicijskih radova na objektima za kućanstva, komunalnim i industrijskim objektima. Drugo područje predstavlja projektiranje i postavljanje profesionalne tehnologije rasvjete.

Tvrtka se zadnjih godina koncentrira na razvoj i proizvodnju LED tehnologije rasvjetnih tijela i pruža ovu djelatnost svojim naručiteljima. U oblasti javne rasvjete - od proizvodnje specijalnih rasvjetnih tijela, preko izvođenja, do održavanja - vrši složene poslove.

cegunk 01Mezei-Vill. Kft. Tvornica - Berettyóújfalu

Filozofija tvrtke

Filozofija tvrtke MEZEI-VILL. od samog početka bila je da uz kontinuirani rast postane dugoročni priznati, održivi i konkurentan sudionik domaće i međunarodne elektroindustrije i industrije za rasvjete.

Prezentacija tvrtke

Tvrtka Mezei-Vill za usluge i trgovinu u elektroindustriji utemeljena je 2000 godine u mjestu Berettyoujfalu i nastala je kao nasljednik privatnog poduzetništva direktora i vlasnika. Direktor je 1987. godine pokrenuo privatni obrt u elektro industriji radi stručnog usavršavanja i materijalnog razvoja. Početni uspjeh je uspio iz godine u godinu ponoviti i zahvaljujući sve većem broju naručenih poslova došlo je do povećanja broja uposlenih i financijskog rasta. Kao rezultat toga, obrt se utopio u doo. Razvoj se vidi i u krugu kupaca, naime, došlo je do kontinuiranog povećanja broja lokalnih samouprava i domaćinstava koji su naručivali usluge od tvrtke. Narudžbe su, u prvom krugu, stizale od lokalnih kupaca, međutim tvrtka je vrlo brzo postala poznata u regiji i u cijeloj državi. Kupci tvrtke su uglavnom lokalne samouprave, poslovni klijenti i velike tvrtke. Veće tvrtke koje su naši naručitelji su Richter, TEVA, Alterra, RR Donelley, Shell, LukOil, Tesco. Naša je tvrtka ugovoreni izvođač radova za tvrtke kao što su npr. EON, FAG.

cegunk 02Mezei-Vill. Kft. Prijemni ured - Berettyóújfalu

Pored izvođenja radova elektroindustrije, tvrtka je počela nuditi usluge modernizacije javne rasvjete i dobila je posao modernizacije i održavanja rasvjete okolnih gradova. Pošto je svima postalo jasno, kako je domaća tehnologija javne rasvjete izuzetno stara, zahtijeva mnogobrojne servise, te je u smislu uporabe energije skupa i staromodna. Temeljem iskustva od nekoliko desetina godina, naša je tvrtka odlučila pokrenuti novi razvojni program. Od 2009. godine u suradnji sa tehničkim licima, projektantima počeli smo razvijati moderno, energetsko učinkovito rasvjetno tijelo visoke tehnologije.

Prva faza razvoja završena je 2011. godine i stvorili smo rasvjetna tijela tipa STRIKE. Mađarski razvoj i mađarska proizvodnja. Rasvjetna tijela su ubrzo osvojila najprestižnije certifikate. Rasvjetna tijela usklađeni su sa normama Europske unije i dobre su rezultate pokazala na najstrožijim TUV testiranjima. Rasvjetna tijela se mogu primijeniti na bilo kojem mjestu u svijetu. Lista proizvoda je velika od jednostavnog rasvjetnog tijela za sporedne ulice, pa do osvjetljavanja autocesta i puteva. Na paleti proizvoda postoje proizvodi za osvjetljavanje javnih i privatnih površina, parkova, kao i dekorativna osvjetljenja.

 cegunk 03STRIKE 2 – Rasvjetno tijelo za javnu rasvjetu

Nakon ishodovanja dozvola za proizvodnju i ostalih djelatnosti 2013. godine završena je hala za proizvodnju. Dinamičan razvoj tržišta donio je porast naručenih poslova. Sve je veća zainteresiranost bila za specijalno dizajniranim rasvjetnim tijelima. Danas je tvrtka na razini koja je omogućila proširenje djelatnosti na tržište Srednjoistočne Europe. Tvornica radi kontinuirano, a broj narudžbi je sve veća i veća. Među budućim planovima tvrtke nalazi se proširenje kapaciteta i strukture proizvoda.

Upravljanje kakvoćom

Tvrtka se posebno posvjećuje kakvoći proizvoda. Jako nam je važno da svojim partnerima ponudimo kompletna rješenja za njihove tehničke probleme i zahtjeve. Poslovna politika tvrtke vezano za klijente i kakvoću usluga garantiraju certifikati ISO 9001 i ISO 14001, kao i BS OHSAS 18001 za zaštitu na radnom mjestu i zdravstvenu zaštitu. Certifikacija rasvjetnih tijela održana je u akreditiranom laboratoriju tvrtke TUV. Rasvjetna tijela tipa STRIKE i proces proizvodnje certificiran je od strane ENEC-a.

Budućnost

Tvrtka svojim radom želi dati doprinos formiranju boljeg svijeta. Stvaranjem radnih mjesta i proizvodnjom energetsko-učinkovitih proizvoda želimo budućim generacijama osigurati život na zemlji.

Jedan od ciljeva tvrtke na području elektroindustrije je da i dalje bude stabilni sudionik razvojnih programa industrijskih potrošača, velikih kompanija i elekrodistributera.

U skladu sa tendecijama promjene energetskih izvora u svijetu prema obnovljivim izvorima, jedan od sljedećih ciljeva tvrtke je aktivno sudjelovanje u sektoru energetske učinkovitosti industrije rasvjete, te osvajanje što većeg dijela tržišta LED rasvjete. Pored toga, neophodno je povećanje ponuda proizvoda na inozemnim tržištima i pretvaranje tvrtke u međunarodnu kompaniju.

Strateški cilj tvrtke je da kvalitetnim poslovanjem, profesionalnošću i specijalnom tehnologijom ostane važan čimbenik na domaćem i stranim tržištima.

mvl : „Revolucija svjetlosti, zbog čega vrijedi živjeti i raditi.”

cegunk 04Hosszúpályi, Mađarska - STRIKE 4 Rasvjetno tijelo za javnu rasvjetu

Imate pitanja?

Mi ćemo Vam pomoći! Zovite nas bez ustručavanja!