1. Proizvodi»
  2. Osvjetljavanje parkova

LED tehnologija za osvjetljavanje parkova primjenjuje se za osvjetljavanje javnih trgova, parkova, šetališta, bašti i parkirališta. Dizajn i izgled pružaju mogućnost za primjenu u modernom okruženju ili u okruženju gdje su objekti pod zaštitom države. Proizvodi koje preporučujemo za osvjetljavanje parkova su TRIANGLE, QUATRO, STAR I VELUM.

STAR – Zvijezda parkova

STAR

Rasvjetno tijelo za osvjetljavanje parkova STAR prati formu STRIKE-a Jedinstvenim stilom i jednostavnim oblikom ovo rasvjetno tijelo srednjeg kapaciteta može se uklopiti u bilo koje okruženje.

Opširnije...

TRIANGLE / QUATRO – Za smirenje

TRIANGLE / QUATRO

Rasvjetna tijela za osvjetljavanje puteva srednje kategorije i parkove koncipirane temeljem STRIKE dizajna. Naziv su dobili zbog specifičnog LED svjetla.

Opširnije...

VELUM – Ponos

VELUM

Rasvjetno tijelo za osvjetljavanje parkova izrađen je uz veliku stručnost i mnogo pažnje, te zahvaljujući jedinstvenom izgledu moguće je postaviti u modernom okruženju, kao i u okruženju spomenika kulture.

Opširnije...

SOLAR – Zaštita zemlje

SOLAR

Rasvjetno tijelo koje koristi sunčevu energiju izrađen je temeljem načela “2 u 1” i zbog toga dvostruko je energetski učinkovit. Iz suradnje LED-a i solarne energije rodilo se senzacionalno rješenje. To je SOLAR!

Opširnije...

Imate pitanja?

Mi ćemo Vam pomoći! Zovite nas bez ustručavanja!